Wie is Utility Provider?

In 2013 is Utility Provider opgericht om mensen te helpen met het regelen van hun nutsvoorzieningen rondom een verhuizing. Een verhuizing betekent veel regelwerk. Door zowel water als energie als internet, tv en bellen voor jou als klant op te pakken, nemen wij een deel van dat regelwerk uit handen.

Utility Provider is onafhankelijk en doet zaken met meer dan 20 leveranciers op het gebied van water, energie en internet, tv en bellen. Hierdoor kunnen we de klant altijd een goed en onafhankelijk aanbod doen, afgestemd op zijn wensen. Bovendien heeft ons team veel kennis van alle processen bij elke leverancier, waardoor we bijvoorbeeld expats met weinig kennis van de gang van zaken in Nederland, goed kunnen helpen en begeleiden. Ons team staat klanten in het Nederlands en in het Engels te woord.

Utility Provider werkt samen met verhuurmakelaars, verkoopmakelaars, expatbureaus, relocation bureaus en financiële dienstverleners. Via deze partners wordt Utility Provider in contact gebracht met nieuwe klanten. Met ons team in Hoofddorp nemen we vervolgens binnen 24 uur contact op met de klant.