Utility Provider is voor makelaars, beheerders en financieel dienstverleners

Utility Provider is een platform om huurders en kopers rondom hun verhuizing te ontzorgen. Wij staan voor een hoge kwaliteit dienstverlening om energie, internet, tv, bellen en water voor jouw klanten te regelen. Onze dienstverlening is voor de klant geheel kosteloos en wordt goed gewaardeerd. Utility Provider krijgt gemiddeld een 8.3 van klanten op TrustPilot!

Ben jij een verhuurmakelaar, verkoopmakelaar, expatbureau, relocation bureau of financiële dienstverlener? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jij kunt zowel leads als orders op een eenvoudige manier bij ons aanbrengen, zonder dat je er zelf verder omkijken naar hebt. Wij nemen contact op met jouw klant en verzorgen verder het hele traject. Via onze portal blijf jij continu op de hoogte van de status van jouw klanten.

Wij hebben innovatieve tools ontwikkeld zoals een 3-in-1 vergelijker en een Inspectie App (iOS en Andriod) om gemakkelijk en snel leads of orders door te sturen. Leads worden op werkdagen binnen 24 uur opgevolgd.

Wij zijn onafhankelijk en doen zaken met meer dan 20 leveranciers, waardoor we de klant altijd een goed en onafhankelijk aanbod kunnen doen, afgestemd op zijn wensen. Bovendien heeft ons team veel kennis van alle processen bij elke leverancier, waardoor we bijvoorbeeld expats met weinig kennis van de gang van zaken in Nederland, goed kunnen helpen en begeleiden. Ons team staat klanten in het Nederlands en in het Engels te woord.

Interesse? We geven je graag meer informatie over de commerciële voordelen! Neem hiervoor contact op met één van onze partnermanagers via het contactformulier hiernaast.

Bekijk de video voor meer informatie